Veelgestelde vragen

We organiseren in eerste instantie leuke en mooie wandelingen en willen dit zo toegankelijk mogelijk houden.
De deelnameprijs voor een wandeling, ongeacht de afstand, bedraagt 5 euro per persoon. Dit is voor iedereen die ouder is dan 12 jaar (dus geboortejaar 2010 of eerder). Leden van Wandelsport Vlaanderen betalen slechts 4 euro per persoon.
Wie meteen voor de uitdaging wil gaan kan een stempelkaart kopen die toegang geeft tot alle 24 wandelingen binnen de wandeluitdaging. Deze stempelkaart kost 80 euro (60 euro voor leden van Wandelsport Vlaanderen) wat neerkomt op 4 euro (3 euro voor leden) per wandeling als je de uitdaging wil voltooien en zelfs minder als je aan alle 24 wandelingen deelneemt.

Eerst en vooral win je voor jezelf! Op regelmatige basis gaan wandelen is gewoon goed voor je. Zowel lichamelijk als psychisch heb je er baat bij om regelmatig te bewegen.
Maar… kAmpmAn wil je ook belonen voor je trouw en inzet en discipline! Dus… als je er effectief in slaagt om minstens 20 van onze wandelingen van 24 km te volbrengen dan krijg je daar aan het einde van het jaar een uniek aandenken voor. En daar bovenop nog eens 50% korting op de deelname aan de wandeluitdaging van 2025! (bij aankoop van een stempelkaart 20×25)
Als dat geen motivatie is???

Uiteraard kan dit. Zowel voor je hond als voor jezelf is dit een goede activiteit. Uiteraard verwachten we dat je je viervoeter mooi aangelijnd houdt en dit zowel voor de andere wandelaars als voor de dieren.
Bij het vertrek- en aankomstpunt voorzien we met plezier drinkbakken met water voor jullie huisdieren!

Jammer genoeg is het niet mogelijk om onze wandelingen, die vaak smalle en minder platgetreden paden opzoeken, aan te bieden voor deelnemers in een rolstoel of met een kinderwagen.

Voor de tochten van 16 en 24 km trachten we minstens één controlepost te voorzien. Hier krijgen de deelnemers de mogelijkheid om de innerlijke mens even te versterken. Deze controlepunten zijn zeer tijdelijk van inrichting (mobiel).

Bij het vertrek en ook bij aankomst (tot 17u) is er ook nog de mogelijkheid om iets te consumeren.

De deelnameprijs biedt je in eerste instantie de mogelijkheid aan om te kiezen tussen drie mooie tochten die van start tot einde zijn bepijld. Onderweg ben je verzekerd tegen lichamelijke ongevallen en uiteraard kan je ook beroep op ons doen als je nood hebt aan EHBO. En met je inschrijving krijg je een jeton die je recht geeft op een koffie of thee. Deze kan je bij vertrek, onderweg of na aankomst nuttigen.

In de meeste gevallen zal dit zeker mogelijk zijn. Ons vertrekpunt is geopend van 7u00 tot 17u00. Hier bieden we de mogelijkheid om iets te drinken en vaak zelfs om te genieten van een klein hapje. Het aanbod is niet uitgebreid en kan aangepast worden aan de streek waar we ons bevinden. Ook zal de menukaart worden aangepast aan het seizoen.